Verhuur van zalen

Het kerkelijk centrum kent drie verschillende typen ruimtes, elk met zijn eigen mogelijkheden en beperkingen.

1. De kerkzaal: deze biedt plaats aan maximaal 300 bezoekers.
   Deze ruimte wordt in principe gebruikt voor de eredienst. Activiteiten, die tegen dit karakter in gaan, worden als ongewenst ervaren.  Incidentele verhuur van de kerkzaal kent altijd toezicht met aanvullende dienstverlening. Bij reguliere verhuur van de kerkzaal zal het toezicht afhangen van de activiteit.

2. De nevenruimtes: deze zijn toegankelijk aan de achterzijde van het kerkgebouw:
   Twee kamers bieden plaats aan maximaal 30 respectievelijk 10 mensen.  Deze ruimtes worden intensief gebruikt voor het eigen wijkwerk. Bij verhuur kan volstaan worden met een beperkt toezicht.

3. De glazen zaal. Een deel van de kerkzaal is afgeschermd door een glazen wand. Deze plaats wordt onder andere gebruikt door het praatcafé en de eettafel.
    Een scherm is aanwezig voor presentaties met een beamer.

U bent welkom bij onze diensten, klik hier

Dopen,trouwen,rouwen

Olympiaweg 14, Amsterdam 1076 VX, Tel. 020 662 27 00, info@willemdezwijgerkerk.nl