Kerk Open

Laatste liturgie:

pdfWZ-Orde-220515.pdf

De actuele informatie over het kerkdienstrooster staat op de agenda in de rechterkolom.
Veel kerkdiensten zijn achteraf te beluisteren via You Tube. Zie menuknop: Kerkdiensten

Open kerk

Elke woensdag is de Willem de Zwijgerkerk open van 10:00 tot 12:00 uur. Kom gezellig een kop koffie of thee drinken met andere buurtgenoten. Aansluitend om 12:30u is het middaggebed.

Collecterooster 2022: pdfToelichtingen op de collecten 2022

Wilt u een financiƫle bijdrage overmaken, dan is dit mogelijk met de volgende banknummers:
Diakonie:   NL77 INGB 000 8082 226 t.n.v. Diakonie Willem de Zwijgerkerk
Kerk:            NL28 INGB 000 5084 450 t.n.v. Protestantse kerk Amsterdam Willem de Zwijgerkerk

Nieuwsbrief Perspectief

Elke maand komt de digitale nieuwsbrief 'Perspectief' uit vanuit de Willem de Zwijgerkerk organisatie.
Wilt u deze ontvangen, dan kunt u het Perspectief_formulier invullen.