Wereldgebedsdag

Wereldgebedsdag in Amsterdam, vrijdag 1 maart 2019

Ieder jaar komt hij terug, een vaste dag, de eerste vrijdag in maart. Dan wordt er over de hele wereld gebeden, zoals christenvrouwen uit een afgesproken land dat hebben voorgesteld.

Dit jaar komt de liturgie uit Slovenië, met als titel: “Welkom,  God nodigt je uit.”  We doen, van oudsher al, van harte mee in dit gebed, ook hier in Amsterdam. Die dag organiseren we ons gebed op een aantal plaatsen door de stad heen en op verschillende tijden. Op die manier delen we die ene dag in die wereldwijde keten van gebed en verbreken die niet.

In Zuid is de bijeenkomst in de Willem de Zwijgerkerk, Olympiaweg 14, om 15.00u.

Voor de overige plaatsen kunt u terecht op de website van de Wereldgebedsdag.
Als u thuis de liturgie wilt meebidden kunt u een boekje opvragen bij mw. I. Tol, Wannepad 17,   tel. 0630417984.