Muziek in de Willem en Buurt

Zaterdag 12 november, 20.00
Gratis concert, gratis drankjes/hapjes
Olympiaweg 14, 1076 VX Amsterdam

Bij het negende buurtconcert presenteert violiste Jeannine Caland (Turnerstraat) graag haar duo met pianist Lodewijk Crommelin. Zij verheugt zich om op zaterdag 12 november haar lievelingsstukken uit het rijke piano-vioolrepertoire aan u voor te mogen dragen in de Willem de Zwijgerkerk.

Reserveren kan via deze link, door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of door Ian de Jong bellen op 06 3071 9315. Zoals altijd bent u zonder reservering ook van harte welkom. Wij verheugen ons op uw komst!

De buurtconcerten zijn een bewonersinitiatief. Het doel is  om buurtbewoners te verbinden door middel van een waardering voor de muzikale talenten die in onze buurt aanwezig zijn. Ook vinden wij het mooi om onze uitmuntende musici thuis in het zonnetje te mogen zetten.
De buurtconcerten zijn toegankelijk opgezet, duren ongeveer een uur zonder pauze en worden gevolgd door een borrel waarbij musici en muziekliefhebbers elkaar kunnen leren kennen. De stijlen zijn uiteenlopend, van klassiek tot pop en wereldmuziek. De meeste concerten worden gehost door de Willem de Zwijgerkerk, daarnaast vindt een aantal 'lichte muziek' concerten plaats in een lokaal café. Er wordt nooit entree geheven maar donaties mogen altijd. Hoewel de concerten voor de buurt worden georganiseerd, is iedereen natuurlijk welkom!

Zie voor de agenda van de concerten: www.buurtconcert.nl