Muziek in de Willem en Buurt

Buurtconcerten i.s.m. Willem de Zwijgerkerk:

18 september 20:00u: DEBUUT-CONCERT
Een muzikale potpourri in de Willem de Zwijgerkerk
23 oktober 20:00u: NEW PHOENIX ENSEMBLE
Viool, cello en klarinet. Klassieke muziek
November 2021: MÚSICA BRASILEIRA
Choro en Samba, zang met piano, bas en slagwerk in Cafe Kiebért.
18 december 20:00u: TOMBAZ

Wervende muziek uit het Istanbul van de jaren 30 in de Willem de Zwijgerkerk.

Zie voor meer info en reserveren: www.buurtconcert.nl
U kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met Ian de Jong op 06 3071 9315.

Van oktober tot en met maart zijn er ook verschillende buurtvoorstellingen met theater, verhalen en poëzie,
zie Cultureel

Buurtconcerten organisatie

Van september tot en met december worden er verschillende concerten georganiseerd door buurtbewoners. Professionele muzikanten die in de buurt wonen, laten hun muzikale talenten horen. De concerten duren ongeveer een uur. Daarna is er een borrel waarbij musici en bewoners elkaar kunnen leren kennen. De stijlen zijn uiteenlopend, van klassiek tot pop en wereldmuziek. De meeste concerten worden gehost door de Willem de Zwijgerkerk, daarnaast vindt een aantal 'lichte muziek' concerten plaats in een lokaal café. Er wordt nooit entree geheven maar donaties mogen altijd. De concerten worden mogelijk gemaakt door het buurtbudget van de gemeente Amsterdam. Van harte welkom!