Eettafel

Elke 2 weken is er een heerlijke maaltijd met gezelligheid in de Willem de Zwijgerkerk. Verschillende koks uit de buurt koken een afwisselend menu van stamppotjes, pasta’s en rijstschotels. De vrijwilligers zetten de tafels in een mooie opstelling klaar en schenken graag een glaasje sap of wijn voor u in.
We beginnen om 17.45 uur en eindigen rond 19:30 uur. De maaltijd bestaat uit een 3-gangen menu en kost 6 euro, inclusief een glaasje wijn of sap.
Van harte welkom.

Aanmelding: tot de dinsdag voorafgaand aan de eettafel via het telefoonnummer:  06-13790614

De komende tafels zijn op de woensdagen:
30 november,
14 en 21 december (KERSTMAALTIJD),