Ontmoetingen

Voelt u zich wel eens geraakt door een mooi gedicht? Een passage in een boek of een artikel in de krant over leven, dood, naastenliefde, onrecht, teleurstelling of andere onderwerpen? En hebt u wel eens overwogen om dat te delen met anderen? In ontmoetingsbijeenkomsten, die om de twee weken georganiseerd worden, is daar volop gelegenheid voor. 

Een deelnemer van vorige bijeenkomsten schrijft:  

“Elke keer vind ik het weer bijzonder om inzichten van anderen te horen en eigen gedachten te mogen delen en aanscherpen. Een verademing ook om te ervaren dat er geen ‘goed’ of ‘fout’ is. Gedachten en gevoel mogen er zijn en zijn waardevol. Ik vind de gesprekskring een verdieping voor mezelf en een aanrader voor iedereen die de dialoog wil aangaan over ervaringen, geloof en moeite met geloven, bijbelteksten of andere onderwerpen.”

Data: in oktober en november van 14-15:30u.

U kunt zich opgeven bij Nelly Versteeg, 06 40134035 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Welkom op zondag

U bent welkom bij onze diensten.

Dopen, trouwen, rouwen

Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de pastorale commissie

Willem de Zwijgerkerk

Olympiaweg 14
1076 VX - Amsterdam
Tel. 020 662 27 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.