Luistergroepen

Luisteren

Herken je de gedachte...“Ik zou willen dat ik daar nu eens over kon praten. Gewoon, met iemand praten over dingen waar ik tegenaan loop.”
Nou, dat kan! We komen bij elkaar in een groep om te luisteren naar elkaars verhalen. Zonder onderbreking en zonder oordeel of advies. Tijdens een Luisterronde doen we voor de afwisseling soms ook even iets anders dan praten: muziek luisteren, een gedicht voorlezen of lichaamsbeweging.
Iedereen is welkom. Ook als je niets wilt vertellen en alleen wilt luisteren.
Locatie: Willem de Zwijgerkerk, Olympiaweg 14

Data:
Dinsdag 22 juni, 10-12 uur en woensdagen 21 juli en 25 augustus van 14-16 uur.

Wil je komen? Heb je vragen?
Bel, app of mail
www.luistergroepen.org