Danspaleis in de Willem

Op zondagmiddag 8 december is er in de Willem de Zwijgerkerk opnieuw gelegenheid om een dansje te wagen. De middag wordt verzorgd door het Danspaleis, een klein rondreizend danstheater. Het Danspaleis is een dansfeest geïnspireerd op muziek uit de jaren '40 en '50. Met een bevlogen PlatenDraaier (PD), een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, vrolijk decor en gezellige gastvrouwen en –heren. De PD trekt oude krakers uit de koffer van sterren van weleer als Johnny Hoes, Louis Prima en Doris Day. Een feest van herkenning voor ouderen en een feest voor iedereen die van swingen houdt.

Danspaleis

Dit is een initiatief van Odensehuis, Cordaan / Olympisch Kwartier, GGZ in de Wijk en de Willem de Zwijgerkerk. Een mooie gelegenheid om buurtgenoten eens op een andere manier te leren kennen, in een andere sfeer. Dansen kan, maar het is ook leuk om al luisterend en kijkend die sfeer te proeven en daarvan te genieten. Hartelijk welkom dus. En nodig gerust uw kennissen en buren uit.

Tijd: 14.00 - 16.00 uur.
Locatie: Olympiaweg 14