Zomerse middagen in de Oranjekerk

Zomer 2019

Evenals vorig jaar is de Oranjekerk in de zomer op dinsdagmiddagen open voor ontmoeting. Van 14.00-16.00 uur bent u van harte welkom voor een kop thee of koffie en voor de verkenning van een verhaal uit de Bijbel aan de hand van een schilderij van Rembrandt. Het is immers het Rembrandtjaar en als er iemand prachtige Bijbelse taferelen schilderde en etste, dan hij wel. Het thema van de middagen is: ‘Een goed verhaal’.

U hoeft zich niet aan te melden en er zijn aan de middagen geen kosten verbonden. Meer informatie kunt u krijgen bij ds. Wielie Elhorst, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot ziens in de Oranjekerk deze zomer!

Adres Oranjekerk: hoek 2e van der Helststraat/ van Ostadestraat

Het zomerrooster ziet er als volgt uit:

16 juli                          ds. Henk Meulink                     Isaäk en Ismaël
23 juli                          ds. Wielie Elhorst                     Worsteling van Jakob bij de Jabbok
30 juli                          ds. Wielie Elhorst                     Ruth (en Naomi)
6 augustus                   Gijs-Bert Vervoorn                    De storm op het meer van Galilea
13 augustus                 ds. Fieke Klaver                        Maria en Elizabeth
20 augustus                 ds. Wielie Elhorst                     Een vader had twee zonen