Kerk Open

Elke woensdag is de Willem de Zwijgerkerk open van 10:00 tot 12:00 uur. Kom gezellig een kop koffie of thee drinken met andere buurtgenoten. Aansluitend om 12:30u is het middaggebed.

Het kerkdienstrooster voor de zondagen staat op de agenda in de rechterkolom.

Veel kerkdiensten zijn achteraf te beluisteren via You Tube. Zie menuknop: Kerkdiensten

In de Willem de Zwijgerkerk kan nu ook zonder contant geld een bijdrage gegeven worden aan de collectes.
 Hiervoor is de Givt-app nodig; na het downloaden kan direct het e-mailadres worden ingevuld en men kan beginnen met geven.
Downloaden van de app kan op www.givtapp.net/download

QR with Givt layout

thumb Geef met Givt buttonDrukt u op deze 'geef' knop, dan komt u direct in de Givt app,
als u het met de smartphone doet.

De QR code kan voor iedere weekcollecte gebruikt worden, onafhankelijk van de collectedatum.
Vanaf woensdag tot dinsdag daarop worden de bijdragen toegekend aan de collectes van de zondagsdienst die tussen deze dagen valt. U kunt daarom ook thuis mee doen aan de collecte met behulp van de Givt app.

Bij ons is de 1e collecte altijd voor de Diaconie en
de 2e collecte voor de Kerk.
De 3e collecte is voor het offerblok (voor het eigen wijkwerk).

Collecterooster 2022: pdfToelichtingen op de collecten 2022

Wilt u een financiƫle bijdrage overmaken op de rekening, dan is dit mogelijk met de volgende banknummers:
Diakonie:   NL77 INGB 000 8082 226 t.n.v. Diakonie Willem de Zwijgerkerk
Kerk:            NL28 INGB 000 5084 450 t.n.v. Protestantse kerk Amsterdam Willem de Zwijgerkerk

Nieuwsbrief Perspectief

Elke maand komt de digitale nieuwsbrief 'Perspectief' uit vanuit de Willem de Zwijgerkerk organisatie.
Wilt u deze ontvangen, dan kunt u het Perspectief_formulier invullen.