Actie Kerkbalans

Lectori Salutem

de actie is begonnen, de brief viel in de bus. Mocht het laatste om een of andere reden bij iemand niet gebeurd zijn, klik op bovenstaand QR code, zodat deze groter wordt getoond en neem deze te baat (daarna wel even doorscrollen van Bethelkerk naar Willem de Zwijgerkerk!). Lukt het niet, kom dan langs in de kerk. Er liggen toezeggingskaarten die u gebruiken kunt. Als iets onduidelijk is of u hebt nog vragen, bel of mail de penningmeester (zie onder rubriek Contactgegevens); die belt of mailt terug, of kan langskomen. Pastor Nelly Versteeg loopt ook rond.

Deze keer laat ik de actie Kerkbalans niet vergezeld gaan van een aanprijzing, maar van een lofprijzing. Een gebed dat ds. Hanna van Dorssen maakte voor de Amsterdamse kerken.
Gezegend uw gave!
Gerrit Visser

Eeuwige, in uw huis komen wij thuis, bij U.
U bent als een dak boven ons hoofd,
een steun in onze rug,
een bodem onder onze voeten.
U maakt ruimte voor ons, steeds opnieuw.
Help ons om ruimte te maken voor elkaar.
Help ons om te bewaren wat ons is toevertrouwd.
Inspireer ons om Uw woord voor te leven en door te geven
aan elkaar en aan de mensen van morgen.
Zegen het begin van onze Actie Kerkbalans.
Doe ons geloven in de bouw van uw huis,
dichtbij en wereldwijd.
Amen.