Cultureel

Zaterdag 12 november, 20.00
Gratis concert, gratis drankjes/hapjes
Olympiaweg 14, 1076 VX Amsterdam

Bij het negende buurtconcert presenteert violiste Jeannine Caland (Turnerstraat) graag haar duo met pianist Lodewijk Crommelin. Zij verheugt zich om op zaterdag 12 november haar lievelingsstukken uit het rijke piano-vioolrepertoire aan u voor te mogen dragen in de Willem de Zwijgerkerk.

Reserveren kan via deze link, door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of door Ian de Jong bellen op 06 3071 9315. Zoals altijd bent u zonder reservering ook van harte welkom. Wij verheugen ons op uw komst!

Lees meer: Muziek in de Willem en Buurt