Cultureel

Muziek in de Willem en Buurt

Buurtconcerten i.s.m. Willem de Zwijgerkerk:

Het volgende concert is zondag 12 juni

Informatie kunt u vinden via de volgende links.

12 juni 2022: muzikaal verhaal De Boom | Buurtconcerten

Zie voor meer info en reserveren: www.buurtconcert.nl
U kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met Ian de Jong op 06 3071 9315.
Buurtconcerten organisatie

De verschillende buurtconcerten worden georganiseerd door buurtbewoners. Professionele muzikanten die in de buurt wonen, laten hun muzikale talenten horen. De concerten duren ongeveer een uur. Daarna is er een borrel waarbij musici en bewoners elkaar kunnen leren kennen. De stijlen zijn uiteenlopend, van klassiek tot pop en wereldmuziek. De meeste concerten worden gehost door de Willem de Zwijgerkerk, daarnaast vindt een aantal 'lichte muziek' concerten plaats in een lokaal café. Er wordt nooit entree geheven maar donaties mogen altijd. De concerten worden mogelijk gemaakt door het buurtbudget van de gemeente Amsterdam. Van harte welkom!