Muziek in de Willem

Tijdens de Open Kerk is er ook regelmatig muziek.

Op woensdag 14 juli, 28 juli, 11 en 25 augustus.
 Het is elke keer een verrassing wat ten gehore wordt gebracht.
 Klassiek, modern, Nederlands, Engels en/of muziek uit verschillende werelddelen.

Op woensdagmiddag 18 augustus vindt er in de kerk een concert plaats van het Grachtenfestival.

van 14:00 tot 15:15 uur kunt u luisteren naar harpiste Michela Amici en zangeres Elisa Toffol.

Een uiteenlopend programma met vroegbarokke madrigalen en nieuwe werken geïnspireerd op 17e eeuwse Italiaanse muziek.

U kunt online een kaartje kopen, de kosten zijn 5 euro.

Mocht u geen mogelijkheden hebben om online te bestellen, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen: 020 421 45 42

Het gehele festival is te vinden op www.grachtenfestival.nl