Cultuurmarathonbuurt.

 https://www.cultuurmarathonbuurt.com/ 

Data 2022:

De voorstellingen van 22 januari worden verplaatst naar 12 maart.

12 maart Po√ęzie Marathon
15:30 kindervoorstelling
20:00 avondvoorstelling

30 april Open Mic Marathon

Op 12 maart, 15:00 uur, komen Sveva de Valk en Jasmin de Jong een workshop stoepgedichten geven voor alle kinderen van zeven jaar en ouder. De kinderen krijgen eerst een korte inleiding over hoe je een gedicht kunt schrijven en vervolgens gaan ze met Sveva, Jasmin en een paar begeleiders de buurt in om op speciale locaties met stoepkrijt stoepgedichten te maken. Meedoen is gratis. Na afloop is er in De Willem wat te drinken en wat lekkers.

Wil je meedoen?  Meld je aan via de website https://www.cultuurmarathonbuurt.com/
Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op 12 maart, 20:00 uur, is er de POEZIE MARATHON met drie bijzondere dichters. Tsead Bruinja is onze voormalige Dichter des Vaderlands (2018 t/m 2020). Hij woont in de Baarsjes en komt oorspronkelijk uit het noorden van Friesland. Voor zijn meest recente bundel 'Springtij' bezocht Bruinja een TBS instelling, de gedichten, gebaseerd op zijn ontmoetingen daar, zijn indringend en confronterend, hard en ontroerend. Merik van der Torren is een Marathonbuurtdichter, hij woont aan de Olympiaweg en zijn gedichten gaan vaak over kleine en grote gebeurtenissen hier in de buurt. Sveva de Valk is kunstenaar en dichter. Ze groeide op in Amsterdam. Sveva schrijft 'met hart en schedel' over liefde, frustratie, absurditeit en mentale groei. De voordrachten deze avond worden afgewisseld met muziek. Jeannine Caland speelt twee klassieke intermezzo's op viool en de avond wordt afgesloten met een duo van Mirjam Simons en Jeannine Caland die een paar prachtige klassiekers uit de vaderlandse kleinkunsttraditie ten gehoren gaan brengen.

Op 30 april organiseren we een Open Mic Marathon. 's Middags is het podium voor alle kinderen en jongeren uit de Marathonbuurt en omstreken om hun kunsten te laten zien. 's Avonds is het de beurt aan jongeren en volwassenen. Kun je zingen, dansen, dichten of vertellen? Heb je een muziekstuk dat je wilt spelen, een lied dat je wilt zingen, een gedicht of rap die je wilt opvoeren, een verhaal dat je wilt vertellen of een dans die je wilt dansen? Geef je op! Duo's en groepen zijn ook welkom
Stuur voor 23 april een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan nemen we contact op.
We nemen dan kort met je door wat je gaat doen en plannen je in voor de middag of avond. Laat op tijd weten of je komt en met hoeveel personen. We kijken uit naar jullie bijdrages! 

Wil je gewoon lekker komen luisteren en kijken? Ook prima. De toegang is gratis. Geef je dan op via de website https://www.cultuurmarathonbuurt.com Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Welkom op zondag

U bent welkom bij onze diensten.

Dopen, trouwen, rouwen

Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de pastorale commissie

Willem de Zwijgerkerk

Olympiaweg 14
1076 VX - Amsterdam
Tel. 020 662 27 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.