Skip to main content
Open MIC
Dit is een leuke, veelzijdige, muzikale avond door en voor iedereen uit de Marathonbuurt/stadionbuurt. Als je muziek maakt (wat voor instrument dan ook) of je zingt in een koor of een band of alleen dan is dit het moment om eens op het podium te gaan staan. Het muzikale genre maakt niet uit. Je kunt het gewoon voor de lol eens doen, maar je kunt ook deze ervaring gebruiken om uit te testen hoe het overkomt op het publiek als je vaker wilt optreden. Je krijgt op deze avond 5 minuten de tijd om jouw muzikale performance te doen en voor een band of grote groep willen we minimaal de dubbele tijd bieden. Je wordt aangekondigd en er is dus een veelzijdig programma. Verder is het heel leuk om in contact te komen met mensen in de buurt en ook nog samen na afloop een drankje te doen.

 

Voor wie?
Dit is een open podium voor iedereen uit de buurt. Leeftijd maakt niet uit en ook het muziekgenre dat je speelt maakt niet uit. Neem vooral je familie/kennissen, buurtgenoten etc. mee, want publiek is altijd welkom. Wie weet staat een van hen de volgende keer op het podium.

Hoe werkt het als je mee wilt doen?
Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via de facebookpagina van de Willem de Zwijgerkerk worden de Open Mic avonden aangekondigd: Willem de Zwijgerkerk | Facebook