Skip to main content

Theatercollectief Canopy

 CANOPY THEATER STICHTING zal dit theaterseizoen muzikaal af gaan sluiten met de productie THE AMERICAN MUSICAL SONGBOOK.  Een avond lang bladeren we in dit prachtige boek en brengen we 26 songs uit verschillende Amerikaanse musicals. Iedereen kent ze wel: Funny Girl, My Fair Lady, West Side Story ..., klassiekers van Broadway, liedjes in Amsterdam. Een ensemble van 20 zangers en een enthousiaste pianist brengen een wervelende show, waarin de hoedjes niet ontbreken. De muziek swingt en de solo’s zullen ontroeren. Kan dat wel, zo’n geheel van verschillende songs, is er dan wel zoiets als een verhaal? Daar wordt voor gezorgd. Een ‘verteller’ loodst het publiek door het programma en dan weet iedereen waar het over gaat. Vaak over de liefde, over het verlangen en over theater, want “there’s no business like show business”. 

 CanopCanopy maart jpgy Theater Stichting is opgericht in januari 2021 door gelijkgestemden, die geinteresseerd zijn om te voorzien in een behoefte voor theater en muziek binnen de regio Amsterdam. Door de vele ervaringen van de oprichters binnen de internationale theaterwereld ontstond een behoefte om een organisatie te starten die meertalig theater en muziek op uiteenlopende niveaus in Nederland ondersteunt. Doel is dat deelnemers en publiek een krachtige en ‘all-inclusive’ ervaring beleven.

Kijk voor onze acteerlessen en optredens in de Willem de Zwijgerkerk op Canopy Theater Stichting – Musicals, Theater Workshops