Kerkdiensten in de Willem de Zwijgerkerk

IMG 3484a gemeenteElke zondag om 10.00u is er een dienst in de prachtige en sfeervolle kerkzaal van de Willem de Zwijgerkerk.

Een afwisselende liturgie en gevarieerde zang en muziek, aandacht voor de kinderen, kinderoppas en kindernevendienst

De diensten zijn erg belangrijk voor onze gemeente en daarom zijn we ook blij met een prachtig gevarieerd programma. Als voorbeeld de diaconale dienst van 16 september, met een Afrikaanse sfeer door het Patience Family koor en een presentatie over Gambia. Ds. Cor Ofman was de voorganger in deze dienst.
zanggroep kleinDe 3e zondag van de maand is standaard een dienst van Schrift en Tafel.
In de diensten is één keer per maand een belangrijke en vreugdevolle rol weggelegd voor de zanggroep, o.l.v. Jan Marten de Vries. Ook doen we geregeld een beroep op amateur-musici, die samen met onze organist Jo van Beusekom en onze cantor Jan Marten de Vries de muziek zullen verzorgen.

24 mrt
Kerkdienst, ds. Carel van der Meij