Zanggroep WdZ, sprokkelkoor

Het sprokkelkoor is een los-vast verband van mensen die graag willen zingen in en rond de diensten van de Willem de Zwijgerkerk. In principe verleent het koor elke derde zondag van de maand zijn medewerking aan de kerkdienst.

Informatie
Wie een keertje mee wil zingen is van harte welkom. Onze dirigent is Jeannine Caland.  Contactpersoon voor de zanggroep is Corrie de Gier-de Vries. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zijn vooral op zoek naar tenoren!

Repetities
De repetities zijn van 19:45-21:45 uur op twee woensdagen voorafgaand aan de zondag van de uitvoering en vinden plaats in de kerk. Voorafgaand aan de dienst repeteren we om 8:45 uur. Bij grotere projecten is er af en toe een repetitie extra. Tijdens de repetitie is er niet alleen aandacht voor de noten, maar wordt ook inhoudelijk de dienst voorbereid. Wat er klinkt aan muziek en tekst moet passen in het geheel. 

Data in 2023

8 en 15 februari repetitie 
19 februari dienst

8 en 15 maart repetitie 
19 maart dienst

29 maart en 5 april repetitie 
9 april dienst (Pasen)

Welkom op zondag

U bent welkom bij onze diensten.

Dopen, trouwen, rouwen

Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de pastorale commissie

Willem de Zwijgerkerk

Olympiaweg 14
1076 VX - Amsterdam
Tel. 020 662 27 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.