Zanggroep WdZ, sprokkelkoor

Het sprokkelkoor is een los-vast verband van mensen die graag willen zingen in en rond de diensten van de Willem de Zwijgerkerk. In principe verleent het koor elke derde zondag van de maand zijn medewerking aan de kerkdienst.

Informatie
Wie een keertje mee wil zingen is van harte welkom. Info bij Jan Marten de Vries, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Ook kunt u contact opnemen met Corrie de Gier-de Vries, contactpersoon van de kerk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Repetities
De repetities zijn van 20-22 uur op de woensdag voorafgaand aan de zondag van de uitvoering en vinden plaats in de kerk. Bij grotere projecten is er af en toe een repetitie extra. Tijdens de repetitie is er niet alleen aandacht voor de noten, maar wordt ook inhoudelijk de dienst voorbereid. Wat er klinkt aan muziek en tekst moet passen in het geheel. 

Data in 2019

Woensdag repetitie
Zondag rep. + uitvoering

19:45-22:00
8:45-11:15

 

April

10, 17
19 Goede Vrijdag

 

Juni

12 
16

 

September

11
15

Oktober

16
20

 

 

 

 

 

repetities
uitvoering 15:30u

 

 

repetitie
rep+uitvoering 

repetitie
rep. + uitvoering

 

repetities
rep.20:00 + kerstuitvoering

 

 

 

 

 

Welkom op zondag

U bent welkom bij onze diensten.

Dopen, trouwen, rouwen

Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de pastorale commissie

Willem de Zwijgerkerk

Olympiaweg 14
1076 VX - Amsterdam
Tel. 020 662 27 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.