Expositie in de pastorie

Kunst in de Pastorie met Naqiba

Vanaf 1 November is in de Pastorie van de Willemde Zwijgerkerk (Olympiakade 9) een expositie te zien van buurtbewoonster en kunstenares Naqiba Bergefurt.

Vanwege Corona is een Opening helaas niet helaas niet mogelijk. Maar we maken van de nood een deugd door regelmatig met een kleine groep in de pastorie af te spreken om met elkaar over het werk in gesprek te gaan. We volgen de RIVM maatregelen. Per bijeenkomst is een maximum aantal bezoekers zodat we voldoende afstand kunnen houden. Neemt u alstublieft een mondkapje mee. Van harte welkom!

Data:
Woensdag 11 november - 14:30 tot 16:30 uur
Donderdag 19 november - 20:00 tot 22:00 uur
Zaterdag 28 november - 15:00 tot 17:00 uur

Voor opgave en informatie:

Mochten deze data u niet schikken en wilt u toch graag de expositie bekijken, neemt u dan ook contact op.
Naqiba biedt aan om op afspraak de expositie te laten zien: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 06 222 52 007

Over het werk en de expositie
Naqiba is autodidact en werkt vanuit intuïtie. Vanuit deze benadering ontstaan beelden die doen denken aan landschappen terwijl ze tegelijkertijd getuigen van een sterke innerlijke wereld. De laatste jaren kom je in het werk van Naqiba steeds vaker dingen tegen als klimaatverandering, teloorgang van het natuurlijk evenwicht, van biodiversiteit en deparadoxale rol van de mens hierin. Toch blijven er ook vergezichten bestaan naar een hoopvolle toekomst. De onuitputtelijke rijkdom en kracht van de natuur is steeds voelbaar.

Zie verder www.naqibabergefurt.nl

Gespreksbijeenkomsten
We kijken, ieder individueel, naar het werk en laten ons verrassen: Wat spreekt me aan, watniet? We luisteren naar elkaars verhalen en stellen vragen. Naqiba vertelt haar verhaal en beantwoordt vragen.

pdfKunstinPastoriemetNaqiba-flyer.pdf